onsdag den 20. maj 2015

7. Vi er nået ti Californien





7. Vi er nået til Californien... 


Vi er nu nået til Petaluma som ligger i den sydlige del af Napa Vally, og har booket ind på en KOA plads lige udenfor bymidten.


Da vi sad ved morgenmaden i går ved Lake Tahoe, i kun et par graders varme, besluttede vi at fortsætte mod varmere vejr.... Dog ville Preben lige afprøve den opvarmede pool på pladsen og se resultatet herunder...





Ruten blev lagt efter vi havde været på FB, hvor der lå en hilsen fra John Raahauge (RUN), en tidligere kollega til os begge. Han havde nogle timer i mellem flyvninger og inviterede på frokost på et af 5 Hilton hoteller i Sacramento. Han er bosat herovre nu med sin familie og flyver "bus"... Vi havde aftalt at mødes lidt før kl. 1200, da han skulle videre kl. 1300. Vi kom dog lidt i tidsnød, da GPSèn var indstillet på korteste rute, så vi måtte gennem stort set ALLE villakvarterer i Sacramento, før vi nåede frem.





Efter en rigtig hyggelig frokost med RUN, som vi ikke har set i 3,5 år... gik turen videre mod Petaluma. Masser af trafik og smalle baner på motorvejen, men vi nåede alligevel over 7000ft og sluttede kort før målet i -50 ft i et enormt vådområde. Efter lidt søgen fandt vi pladsen og fik et godt mexicansk aftensmåltid med god rødvin til. Solen skinnede fra en flot blå himmel, så vi var de gladeste campere...


På pladsen fandt vi en "Minnie Winne" mere... Gad vide hvem det er ?... Det var de to unge drenge fra holdet... Emil og Gustav fra Søborg. Vi fik en rigtig hyggelig aften sammen over øl og rødvin, samt kaffe...Begge drenge så mange ligheder mellem deres far Jens og Preben… Samme generation lod sig ikke fornægte...

Billeder fik vi dog ikke taget nogen af.

Dagen i dag har vi brugt på vasketøj, og indkøb, samt lidt gaver. Pladsen er skøn, så vi vendte tilbage sidst på eftermiddagen og fik den samme spot til ”Minnie Winnie”. Vi bliver et par dage, for nu hælder dagene hurtigt. Vi håber at få kigget lidt på ”vinlandet” omkring os før vi tager til San Francisco. Emil og Gustav giver os nok et praj om en RV plads i SF før aflevering lørdag… Ellers må Goggle hjælpe, da der ikke er flere KOA pladser på vores rute.


Vi har her til aften kunne nyde kaffen udendørs... dejligt at det er blevet lunere selvom vi kun har 15 grader.

Nok for nu, da internettet driller lidt og billederne skal jo også på, før vi rammer hovedpuden. 

Hyg jer derhjemme…
KH Preben og Anette




Bro midt i Sacramento


Toiletstop over byen

Fin bro over til de -50ft i vådområdet.





Thomas og hans kone mødte vi på en rasteplads. De er bosat i Solvang.


Udsigten fra "Minnie Winnie" over morgenkaffen.


Halvdelen af onsdagen er nu gået med at oploade disse få billeder... Jeg giver op og udgiver.
Vi høres ved... Pas på jer selv derhjemme.... Knus Preben og Anette





6 kommentarer:

  1. Hej i to! Jeg mener bestemt der ligger en Autocamper standplads nede ved Fisherman's Wharf lige ned til vandet , og så er i jo tæt på det hele.
    Fortsat god tur!
    Knus Karen & Wolle

    SvarSlet
  2. Hej i to! Jeg mener bestemt der ligger en Autocamper standplads nede ved Fisherman's Wharf lige ned til vandet , og så er i jo tæt på det hele.
    Fortsat god tur!
    Knus Karen & Wolle

    SvarSlet
  3. Hej Wolle tør slet ikke spørge dernede hvad det koster, her betaler vi 350 kr. for en nat og topprisen på vores tur har været 550 kr. Drengene som er med på turen kørte til SF i går og betaler 630 kr. pr. nat for at bo på en parkeringsplads 20 miles syd for SF.
    Hilsen Preben

    SvarSlet
  4. Det var da godt nok vanvittigt! Så er det jo spændende og se hvor i ender med at være.
    Jeg svarer først nu, fordi jeg ingen notifikation har fået på dit svar.
    Vi ses og hils
    Wolle

    SvarSlet
  5. Det var da godt nok vanvittigt! Så er det jo spændende og se hvor i ender med at være.
    Jeg svarer først nu, fordi jeg ingen notifikation har fået på dit svar.
    Vi ses og hils
    Wolle

    SvarSlet
  6. Wolle vi endte på en offentlig parkeringsplads ved havnen da det var umuligt at få plads nogen steder pga Memoriel day. Så vi var vågnepå skift hele natten.
    Minnie Winnie er nu afleveret og vi bor i centrum af SF og har lige været en tur på Pier 39 og kørt hjem via Jones SF stejleste gade. Vi ville have taget kabelcar men der var 2 timers ventetid.
    Kærlig hilsen Preben

    SvarSlet