mandag den 18. juli 2016

På tur med vores egen Minnie Winnie





På tur med vores egen Minnie Winnie.

Efter at vi i foråret 2015 tilbragte 3 uger i lejet autocamper i USA, begyndte der at komme et behov for at selv eje en AC.

Her i huset er der ikke langt fra tanke til handling, så efter 2 besøg ved TJ camper i Hedensted blev der indkøbt en Fiat Pøssl autocamper til levering januar 2016.

Vi har nu brugt det kolde forår på at teste bilen og indretningen ved at køre Danmark tyndt i den, 5000 km. Det har været lidt af en omvæltning at komme fra en forholdsvis stor campingvogn med fortelt og det hele, og så til en mini autocamper som er bygget på en standard Fiat 6 m. Ducato varevogn.


Vi har nu vænnet os til den mindre plads ca. 10 kvm. som er super indrettet med 2 enkeltsenge i den bagerste del og i midten toilet med bruserum. derudover er der et fint køkken med et lille komfur og køleskab. Sæderne foran kan vendes så der er spiseplads til 4 personer, håber dog ikke at det bliver nødvendigt da det er meget trangt men super til 2.
Bilen er en 130 hk Fiat med 2 ekstra batterier i bodelen og køleskab af kompressertypen på 12 v. Varme og varmt vand kommer fra et gasfyr så vi er uafhængig af campingpladser da vi også har 100 l ferskvand og en tilsvarende spildevandstank.



I dag tirsdag har vi stort set pakket færdig og bilen har været på vægten, med alt udstyr og cykler er vi endt på lidt over 3300 kg med 120 liter diesel i tanken og 30 l ferskvand, lige på kanten da 3300 kg er grænsen.

Hvor skal vi hen ?

Ud i det blå ? ikke helt, vi starter med weekend i København med gode venner og Dirty Dancing i operaen, familiebesøg i Nykøbing Falster mandag og mandag d 25-7 tager vi færgen fra Gedser til Rostock. Det næste der ligger helt fast er at, søndag d. 21 august holder vi i Sønderborg for at nyde en søndag på Als med gode venner.

Hvad i mellemtiden?

Vi har mange planer men de holder sjældent. Første ben efter planen er Dresden og derefter Prag så regner vi med Insbruck og efter anbefaling en lille by ved navn Bled i Slovenien. Alt efter temperatur og vejrlig så bliver Pula på den Kroatiske halvø vores sydligste destination.
Hjemturen regner vi med kommer til at gå via Munchen og videre til Trier og Mosel. Herefter en afstikker gennem Luxemburg til Ardennerne i Belgien med et lille familie besøg i Ohey.

Dette er sommerens plan men meget kan ske, så i vil med mellemrum høre nyt fra os.
God sommer til jer alle

Anette og Preben


Ingen kommentarer:

Send en kommentar