søndag den 12. januar 2014

Opdatering fra Hoi An

Hej alle sammen
En lille opdatering fra de sidste par dage... Knap så hyggeligt, da vi begge har været nede med influenza. Lørdagen sov vi begge væk med høj feber og søndagen foregik meget stille på værelset det meste af tiden. Kun en lille gåtur hen af gaden blev det til. Preben er hårdest ramt og kan ligenu heller ikke gå på grund af smerter i ryggen. Vi ved ikke helt hvad det skyldes og må lige se dagen i dag an før vi beslutter om en læge skal ind over.
Vejret har bestemt heller ikke været med os siden fredag, for det regner i et væk. Luften er helt tyk af fugt og selv de små ting jeg har skyllet op i vasken kan ikke tørre. Preben ligger og sover det meste af tiden, og jeg får tygget mig gennem mine bøger. Vi har planer om at flytte mod syd på torsdag, hvor der så er 9 nætter og 10 dage tilbage af ferien. Vejrudsigten for Hoi An ser nemlig ikke ud til at ændre sig og en smule kulør vil vi jo gerne have med hjem. Syd øst for Ho Chi Minh ligger Phan Thiet og Mui Ne og det er vores mål, hvis vi kan få Preben op og gå igen. Meget andet nyt er der ikke fra os p.t. men vedhæfter lige nogle stemningsbilleder fra fredag eftermiddag og aften.
Kærlige hilsner
Preben og Nette















2 kommentarer:

  1. Det lyder ikke så spændende. Det er aldrig sjovt at være syg, når man er ude at rejse!
    Håber du får Preben på højkant igen, og at vejret ændrer sig til det bedre!
    Knus og hilsen Karen og Wolle

    SvarSlet
  2. Se at få fat i en læge og få registreret hvor mange dage i har været sengeliggende. Kontakt SOS i DK så i også her får registreret det samme for i har vel en rejseforsikring så i kan få noget kompensation.

    SvarSlet