torsdag den 23. januar 2014

Vietnam 2014 er snart en brugt ferie til salg

Hej derhjemme
Vietnam vinterferien 2014 går på held. Vi har en aften tilbage i Phan Thiet og sætter i morgen middag (læs morgen for jer) næsen mod Ho Chi Minh city og lufthavnen. Den seneste uge har vi tilbragt på langs på en solvogn på et dejligt golfhotel, med få afstikkere ud i byen på cykel. Byen her er ikke en turist by. Der findes ikke en ærlig restaurant, som vi turde spise på. I Mui Ne ca. 20 km herfra er der flere restauranter (for turister) men de er udelukkende ejet af russerne. De fylder for meget og har i den grad overtaget turismen her i området. Det er selvfølgelig et spørgsmål om penge, men meget trist at se på.
Istedet har vi nydt faciliteterne på hotellet med en skøn udsigt til strand og vand. Vi har også mødt en del andre danskere som har været på rundrejse og ender med et par dage eller en uge her. De synes alle ligesom os godt om landet. De har taget samme rute som vi gjorde sidste år... fra nord til syd.
De sidste dage har vi ikke fortaget os noget som helst og derfor har jeg heller ikke skrevet her på bloggen, men jeg synes da lige at jeg vil afslutte med lidt billeder. Kufferten er næsten pakket... gaver har vi ikke købt... (intet i udvalg der kan interessere) Så vægten er gået ned siden vi kom den 5 januar.

Pas på jer selv derhjemme til vi ses lige straks  :-)
Kærlig hilsen
Preben og Nette























3 kommentarer:

  1. Dejligt at høre fra jer, og kan se i har det godt! God tur hjem, og når du nu har plads i bagagen, så ta' da hængekøjen med hjem. ;-)
    Knus Karen & Wolle

    SvarSlet