torsdag den 24. april 2014

Ferie... abslappen... Kaffee trinken...




Hej allesammen :-)

Så er ferien tippet over på sidste halvdel, men det har været en dejlig uge til nu. Mandag og tirsdag gik på solvognen med de tykke bøger og krydsord indenfor rækkevidde. Motion fik vi også, men kun de obligatoriske 5 km. Det koster nok lidt på vægten at have de mange valgmuligheder i buffeten i døgnets 24 timer. Så jeg må slide lidt mere fra næste uge. 

Vi lejede en bil i går sammen med et andet dansk par Kaj og Dorthe og fik en flot tur op i bjergene til Fataga, San Bartolomeo og Tirajana. Naturen er gold og virker utilnærmelig, men utrolig smuk.
De små byer er oaser, hvor der dyrkes vin og citroner i store mængder og hvor livet kører i det stille gear. Det var hyggeligt at trisse rundt i de små gader og bager fruen inviterede os ind for at købe de lokale småkager, selvom bageriet egentlig havde lukket. Kagen smagte af juleaften i DK. Meget lig vores danske "jødekager" med kaneldrys. Vi måtte have en kop kaffe på Cafeen for at skylle "støvet" ned...
Fra toppen trillede vi forsigtigt i hårnålesving ned til kysten igen i Port Mogan og fandt lidt god frokost og nød de mange flotte udsigter undervejs. Alene tanken om det pionér arbejde der har fundet sted for at bygge vejene i denne barske natur... pyha... Hele sydkysten er plasteret med hoteller og lejligheder i hver en lille flække, men egentlig ser det rigtig flot ud som de klæber på klippevæggen.
Retur på hotellet... EN KOLD ØL TAK... og vi havde en hyggelig aften med nogle af de andre danskere. Øvelser og ekstra gåtur blev sprunget over... :-)
Så blev det torsdag med fin solskin og MEGET blæsende... Vi holdt kun 4 timer på solvognen, så trak vi efter frokost op på værelset og nyder roen.. Vinden danner endda skum toppe på bølgerne, så vi er glade for at vi ikke skal sejle.

Jeg vil slutte min hilsen til jer med lidt stemningsbilleder... Pas på jer selv derhjemme :-)
Kærlig hilsen
Preben og Nette

Morgenstund har guld i mund

Dagens blomst

Udsigtspunkt syd for Fataga



Bymur i Fataga


Vi spiser national småkager



Kaktus "big one"



Hvor skal vi hen du ?



Preben nægter at smile...

Porto Mogán



Hotel ved Marinaen i Porto Mogán


1 kommentar:

  1. Hej i to! Dejligt at se i nyder det! Er bare lidt misundelig, men nu begynder foråret jo at komme herhjemme!
    Knus Wolle

    SvarSlet