tirsdag den 3. februar 2015

Thailand Jan./Feb. 2015

Efter lidt forsinkelse, et døgn er vi nu kommet afsted og har nået vores første destination, som måske også bliver den eneste da vejret her er dejligt. Solen skinner fra morgen til aften her i Hua Hin, den skønne lille feriedestination 250 km. syd for Bangkok.

Opstarten blev pga. mors pludselige dødsfald udskudt med et døgn men fredag kom vi afsted efter at mor blev bisat torsdag.

Jan kørte os i lufthavnen i et pragtfuld sceneri af rimfrost på alle træer, så vi rigtigt kunne glæde os til sommervarmen.


Afgangen fra Billund gik som planlagt med KLM cityhopper til Amsterdam hvor der lige var tid til at shoppe lidt gode sager til værelset. Vi havde et stop på 2 timer og alt gik som planlagt indtil vi sad i vores sæder i 747 eren. I gaten meddelte kaptajnen at der var et mindre teknisk problem som ville blive løst af en tekniker inden for en time. Da der var gået en time var vi klar. Der var dog endnu et lille problem pga. snestorm måtte vi taxi til De Icing af flyet som tog yderligere en time.
Nu skulle problemer så være overstået men nej, banerne var i mellemtiden blevet lukket pga. sne og vi måtte vente yderligere en time og endelig kom vi i luften og kunne få en velfortjent Gin Tonic og rødvin til maden. Resten af vejen gik uden problemer men den bus vi havde betalt i Bangkok var kørt så vi måtte lige ruske op med 800 kr. til en taxa.



Nu er vi så ankommet og er blevet indlogeret på vores dejlige hotel med mange hyggelige spisesteder og barer omkring. Vi har været rundt og hilse på gamle venner og fået gået nogle dejlige ture. Temperaturen er stabil ca. 30 grader og sol fra morgen til aften. Vi var i går på en 7 km. tur for at se et nyt tempel. Vi kunne have nøjes med 3 km. men den indbyggede GPS tog lidt fejl.




 Pest Control på hotellets P plads


Vores eget lille Tempel hvor der ofres til Buddha

Slut for nu, pas godt på jer selv hjemme i kulden

Anette og Preben



5 kommentarer:

  1. Dejligt. Fortsat god tur. Knus Jette

    SvarSlet
  2. Hej i to!
    Dejligt at høre i har det godt! Nyd nu varmen, for her er der blevet vinter med - grader og sne.
    Knus Karen og Wolle

    SvarSlet
  3. Hej i to!
    Dejligt at høre i har det godt! Nyd nu varmen, for her er der blevet vinter med - grader og sne.
    Knus Karen og Wolle

    SvarSlet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  5. Super godt at høre fra jer. Ser frem til næste beretning.
    Tove og Anker

    SvarSlet